Jeg har slet ikke fået vist jer alle de lækre ting, som Julie med bloggen “kreakrumspring” har lavet til den flotte julekalender jeg vandt! Det er lidt ærgeligt men jeg håber i kigger forbi og ser alle de skønne ting hun laver! Hun er virkelig dygtig og kreativ!

Hvad den kvinde kan med perler er mig ubegribeligt, og det kommer virkelig Klara til gode, som i den grad nyder godt af alle de flotte kreationer!

Idag Var det ren lykke og jubel da jeg åbnede pakken, “se mor endnu en ballerina til min samling”


Den kom hurtigt med på kanetur sammen med Mixit og de andre fra værkstedet..


I værkstedet er der ved at være fyldt op, med nisser, julepynt, talende komfur og handicappede kattekillinger med dertilhørende udstyr – og her går vi ikke på kompromis! En peberkagefigur med brækket ben, i en peberkagekørrstol.

Og selvfølgelig manglede de også en motoriseret kane, så de kunne holde udkig med det grønne slikmonster, som vi om lidt skal bygge!


Jeg elsker det virkelig. Og det gør klara heldigvis også!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...