På lørdag skal jeg i selskab med gode veninder og bekendte, til julefrokost i bedste stil, med sild, snaps og symaskiner! Så bliver det ikke meget bedre!

Og selvom det er casusal style, og ingen party uartig, så vil jeg jo alligevel gerne se godt ud! Så frem med maskinerne!

Stoffet var i skabet, ideen var i hovedet og ved siden af mig stod, en undrende datter der udbrød: Hvorfor syr du altid mor, og hvorfor syr du altid tøj!

Hun fulgte som sædvanlig interesseret med, stoffet blev hun hurtigt forelsket i og forlangte en kreation prompte! Så det måtte der også produceres!

Nuvel! Kjolen er med små flagermuseærmer, drømmer om store næste gang, måske i Jersey i stedet for fast bomuld, Deb er med bindebælte om maven, og har fået lidt indsnit ved bryst ig i ryg for optimal pasform!

Jeg tænker et par sorte leggins og mine ruskinds støvler til og så et par knalder pink øreringene, måske en cardigan eller et tørklæde! !?!?

Klaras kreation blev til en nederdel! Den røg på med det samme!! Nåede kun lige at få et billede på komfuret, men man fatter vel pointen 😉


Posted using BlogPress from iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...