Diktatoren herhjemme har primært været den der type prinsesse man ser i massivt tylskørt og gummirøjser! Ingen fine fornemmelser der! Men nøj jeg skal lige love for det har ændret sig!!! Pink, tyl og prinsessesko! Diademer og slør og så sminkup! Jep min datter er en rigtig pige!! 🙂 Fastelavn står for døren og Klara vil selvfølgelig være prinsesse! Men jeg vidste ikke lige hvordan det skulle gribes an, for jeg nægter at give 350 kr for et skrammel kostume, men jeg synes heller ikke overskuddet til at sy det store skrud var der! Alle opskrifter krævede omkring 2,5 m satin!! WTF? Nå men så blev klara og jeg enige om, at hun skal have en kjole ala “Twass the Night” som er den skønneste kjole, set hos bloggen Grossgrain! Lilla palietter og masser af tyl! Men der er ikke meget tornerose over den! Men så faldt jeg over bloggen “The train to crazy” med de mest fantastiske DIY, blandt andet på en Belle kjole! Jeg var solgt! Det gule stof havde jeg dog ikke, men det skal anskaffes! Til gengæld havde jeg en rest, af en rest fra S&S!! Et voila, med en rest hvid tyl, kom denne frem! Lidt på slump, og uden mønster, bare forklaringen på nederdelen og så igang!


– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...