Nogle gange er det vigtigt her i livet, at stoppe op og råbe krafthelvede og stop! Men det kan være rigtig svært at nå dertil! Guderne må vide, det er jeg ikke altid lige god til, men jeg har gjort det idag, og det har medfødt en hvis ro i min ellers plagede mave.

Det her med, at finde sig selv, få ro på, mindre stress og finde ud af hvem man er, handler i den grad om at mærke efter sig selv, og det er noget jeg absolut ikke har været god til! At mærke efter kan være rigtig skræmmende, det kræver man stopper op og lytter til sin krop, og alt taget i betragtning skulle jeg nok have gjort det noget før, men bedre sent end aldrig.

Vi har haft et godt møde idag, hvor jeg føler jeg fik sagt en ting eller tyve, omkring min holdning til det verserende, og hvad vores plan er fremadrettet. Jeg turde for en stund, at glemme alt om, at være en stor undskyldning for mig selv, og kræve at ret er ret. Vi er mættede og trætte, og jeg er kommet dertil hvor jeg har råbt og råbt alt for mange gange, uden at blive hørt, og jeg magter det ikke mere, så mit krafthelvede og sku, kom frem idag, og jeg tror jeg trængte igennem. Det virker som om vi nu spiller på samme banehalvdel, og forhåbentlig bærer det frugt med sig!

Og ja jeg ved godt jeg er kryptisk, men for nu handler det her ikke om selve problemet, men om mig!

Nemlig MIG! Det er der jeg også skal til, at lægge en del af mit fokus, på mig selv. Jeg har forsømt mig i flere år, og et eller andet sted på vejen tabte jeg mig selv! Man vågner en morgen og opdager, at den man var er væk, og den man er kan man ikke kende! Jeg er mor, jeg er hustru, jeg er træt, men hvem er jeg, og hvorfor omtaler jeg ofte mig selv som man? Har Jeg ingen person mere, er Jeg ikke nogen?

Idag mærkede jeg efter i mig selv, eller dvs. jeg har bygget mig selv op i flere dage/uger nu, til at turde tage den konfrontation idag, og har samlet mod til mig, og tog fat i mine giga cojones og sagde fra! Jeg tillod mig selv, at give frit løb og kræve for mig og min datter – min familie!

Jeg håber og tror på, at det betyder at det ikke vil tage mig 3 timer at falde i søvn i aften! At jeg i morgen kan bruge alt mit overskud på, at lege supermor overfor min datter, at jeg igen kan mønstre noget overskud til at være mere end en udslidt husmor overfor min mand, men også at jeg formår at gribe chancen for at være mig! Min psykolog spurgte mig i fredags, hvad de 5% i mit liv, hvor der er plads til at være mig, hvad de skal bruges til? Og jeg aner det virkelig ikke! Som han foreslog, så er det nok bare at være! Jeg finder ikke frem til livets store spørgsmål på de 5%, eller skal igang med en eller anden kæmpe selvrealisering af ukendt art, men forhåbentlig finder jeg plads til, bare at være til!

Bare lige et pip herfra, et lille tankespind!

Billede venligst lånt hos http://www.mitfeminineliv.dk/?p=1021

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...