Der er dage hvor man som mor ønsker, at man havde øjne og ører overalt! Jeg ønsker det altid! Min kære dejlige datter, giver Emil fra lønneberg baghjul, når det kommer til mængden af skarnsstreger!

Den evige skadesbekæmpelse og forebyggelse! Velkommen til livet med en 4 årig! Og så igen, sådan var hun også som 2 og 3 årig, så mon ikke det også hænger ved? Jeg kan mærke de grå hår trænge sig på! Det kuriøse er dog, at uanset hvor træt man bliver af det, så er det også det der gør det hele lidt sjovere!

Min kære gemal spørger undrede hvad det er for en dynge stof jeg har liggende, jeg har INTET liggende ved jeg, så jeg mærker trætheden brede sig igen!

Dybt begravet under 4-5 lag stof, fandt jeg en iturevet toiletrulle, for så at finde 4-5 beklædningsgebstande, inden jeg nåede vores dyner!

Jep Klara er virkelig Emil!

Den anden morgen fulgte jeg sporene ud i køkkenet hvor Klara lystigt stod og fyldte den nyvaskede blender med peberkorn, og konstaterede at nu kan hun også åbne den slags glas, fulgte efter rengøring heraf sporene videre ud på badeværelset, her var tomt, ind i stuen hvor der var en sagte “dut dut dut” her fandt jeg fastedes tlf blinkende med svigermors nummer i displayet! Hmm…. Ringede til svigermor og fik afklaret situationen, og som jeg lagde på råbte Klara efter assistance, her var wii boardet (som er lånt og stadig intakt) vendt på hovedet og alle batterier pillet ud, i troen på at de skulle skiftes!

Så hvis nogen undrer sig over, hvad jeg får tiden til at gå med, som hjemmegående, så er det det – skadesbekæmpelse!!!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...