..advarsel! Dette indlæg indeholder ingen billeder, bare tanker! Det visuelle må i tænke jer til.

Jeg tænker meget på det her med at skrive! Det var jo det jeg skulle, eller dvs det var jo ikke at tænke på at skrive, men føre det ud i livet og få noget af mit tankemylder ned på papir. Så hvorfor gør jeg det ikke bare?

Jeg tror det er den manglende deadline, der er ikke noget jeg skal nå, og så når vi det jo nok! Eller gør vi? Udsætter vi ikke bare i en uendelighed fordi vi kan? Ingen krav og dermed ingen forventninger!

Så jeg må stille krav til mig selv, jeg tror det er sundt! Første udkast til artikel skal være færdig den 7 februar! Det er et løfte til mig selv, og nu er det sagt højt!

Nu vil jeg gå ud og snitte grøntsager til aftebsmaden!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...