Endelig er dagen derpå gået, tømmermændende er væk og jeg kan se tilbage på den hyggeligste aften, i godt selskab med en masse skønne tøser!

Min veninde fyldte 30 i december og det blev fejret med maner lørdag aften, med sublim mad og rigeligt af de våde varer! Selskabet var så hyggeligt og det var skønt at være uden igen og glemme alt om hverdagens trængsler for en stund!

Mit dilemma omkring tøj, opstod for alvor sent fredag aften, hvor det gik op for mig, at der i invitationen stod “kjole” Hmm skulle det mon tages bogstaveligt? Hvorfor ikke! Men skabet emmede af udgået mode! Så afsted mod byen, hvor jeg gennemgik tre butikker og kom tomhændet hjem!

I skabet og kigge igen, men ak, jeg var bare ikke tilfreds! Klokken var nu 15… Så i skabet med stof, fandt noget sort chiffon agtig med mønster, og så ind til maskinen! 45 min senere kunne jeg gå på badeværelset og gøre mig klar til afgang!!


– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...