Klara har desværre ikke bare arvet sin mors skarpe tunge og sin fars smukke ydre, men meget tyder på at hun også, som jeg, er plaget af en alt for høj puls! Som om det pigebarn ikke har nok at kæmpe med?!?!

Nå men bliver bare nødt til, at dele min jubel og stolthed over, hvordan min super seje datter klarede dagens EKG med bravour!


Vi lukker øjnene for skrækken, hun pakkede panikken bort, henholdte sig til medbragt skema og incitamentet var en tur i TIGER!! Sygeplejersken var fantastisk, tog det så roligt og flot, og forkælede bagefter den stolte Klara, med sommerfuglespænde og intet mindre end tre armbånd!!


Jeg tænker tit over, hvor sjovt det er at se diverse fagpersoner kæmpe en kamp for, at få øjenkontakt med klara, som kan være ret svært qua hendes handicap! Men hun snakker jo løs, og for os almindeligt dødelige er det jo en naturlig selvfølge, at oprette en direkte kontakt!

Veloverstået gik turen op i TIGER, hvor klara valgte et ur til sot værelse “ellers kan jeg jo ikke lære klokken” sagde pigen på knap 4!! Det første hun gjorde efter at være hjemkomnet fra børnehave, var da også at gå ind på værelset ig konstatere “Så er klokken 2 mor” hvilket var helt rigtigt!! Sådan!

Dage som idag bliver jeg bare så, stolt over, hvor fantastisk min datter er, og dygtig! Ja jeg er stolt hver dag, men især idaf! Hun overvandt virkelig en kamp med sig selv!


– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...