Nu skulle det være! Alt stoffet blev revet ud af mit skab og herefter sorteret i farver, for så at blive lagt sammen og på plads!


Et helt skab med stof, fra top til bund!!

Jeg har væsentlig mere blåt og grønt, end noget andet, og jeg som er pigemor! Elsker bare farven blå!

En hel IKEA pose fyldt med stof jeg ikke længere føler behov for, blev det også til! Så er spørgsmålet bare, om nogen andre vil overtage!?!

Midt i alt mit stof fandt jeg en gammen ulden cardigan, som min kære mand valgte som offer, for sit første ubevidste forsøg på at filte! Den var meget for bette til mig pludselig! Men snip, snap, snude så blev den forvandlet til klaras størrelse, og med lidt grå fleece blev der også til vanter!


Og så må jeg jo erkende, at jeg er stofmisbruger! Altså af dem i metervis!! Men det ændrer ikke på, at man kan føle sig helt høj, når man går bunkerne i skabet igennem!!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...