Kan overskrifter blive for lange? Ja! Manglende søvn i fire år har nu resulterer i manglende evne til at falde i søvn! Hvem sagde ironi? Min hjerne får galopperende tyndskid når mit hoved rammer puden! Og så kan jeg, træt eller ej, gudhjælpemig ikke sove! Arghh… Positivt er det dog så, at opdage at jeg nu har en gruppe faste læsere, der tæller over 100! Wow, det er lidt sejt og faktisk også lidt vildt! Tak! Det bringer mig frem til et løfte jeg har haft overfor mug selv 100 læsere udløser en give away! Men hvad og hvordan, det følger! Et andet løfte jeg har givet mig selv, er at komme igang med at håndtere mit stress og give udtryk for mine tanker! Dvs tanketyndskid på skrift! Ja altså det bunder jo i, at jeg nu går til psykolog, en dygtig en af slagsen, og han foreslog mig at skrive, godt nok en artikel til psykolognyt om det at være forældre til en autist! Jeg kan nemlig noget med ord, mener nogen i hvert fald 😉 Uanset vi var enige om at det at skrive er godt for mig, det stimulerer og frigiver noget energi på samme tid med, at det mobiliserer nogle tanker og kræfter! Egentlig var det når jeg engang får overskud, men jeg tror faktisk det kan give mig overskud! Så minimum en gang i ugen, vil der fremover være et indlæg fra mig om et eller andet fra mig, mine tanker, et tankespind! Havde egentlig allerede oprettet et den anden dag, men takket være min Tlf eller opsætningen i blogpress gik noget galt og mit indlæg gik tabt! Pis! Skæbnen måske, eller ironien, emnet var “Hvem er jeg” også var jeg væk, ude af stand til at finde det igen! Men her er jeg, og svaret på det spørgsmål kræver nok alligevel mere end ét blogindlæg, men svaret skal dog findes!


I øvrigt pænt træls, at de indlæg jeg opretter fra min Tlf. Ikke fatter mellemrum! Tak til blogpress’ opdatering! Let læseligt materiale bør opdeles så det kan overskues af læseren! Håber du overlevede! – Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...