Ja nu er dette ikke en modeblog, og bliver det nok aldrig! Jeg føler altid det er en evig kamp, at følge med i hvad der trendy og hvad der ikke er! Og lige som man har forsvoret at DET DER det skal jeg ALDRIG i, så har man vænnet sig til det, og drager mod butikken for at forny sig, for at indse at det nu er passe! Jep det er mig, en wannabe designer der altid er bagefter, og aldrig med på beatet! I bund og grund er det vel også lige meget når man går hjemme, klara siger jeg er yndig i mit nattøj, dyrernes selskab kræver ikke lige frem couture eller trend, nærmere røjser og en fleece, og Kristian ser helst at jeg er nøgen, men det er vel en mandeting 😉 Nu har jeg dog kastet mig ud i udsalgsjunglen, i håbet om at finde en ny vinterjakke, og mit øje skuede en lækker parka fra solo.dk! Om jeg så er moderne må guderne vide, det ser dog ud til at 70’er er in pt, dog går jeg absolut ikke ned på det der med kassebukser igen!!! Og nej ingen smil, dyyyyb koncentration! :0) Det her med 50’er og 60’er mode, den kan jeg godt lide! Dog er økonomien ikke lige til at omdanne min garderobe til en moderigtig en af slagsen! Men jeg drømmer! Hvis jeg havde en af de der pengetoiletpapirsruller man ser i reklamerne, så ville jeg købe ny fattig hos Ecoture by Lund!!!! Så fede kjoler!!! Nok om mode herfra for nu! Jeg må tilbage til strikketøjet, min ufo liste tæller nu 4 projekter inkl klaras rensdyrkjole, og manden min mangler også en hue!! Arghh – Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...