Den anden dag, fik jeg en rigtig sød besked fra en fast læser, som faktisk betyder noget særligt for mig! Ikke at jeg kender Mette personligt, men hun har en fangende personlighed der lyser hele vejen igennem skærmen, og ud til mig. Mette er en af de skønne medbloggere som ofte smider en kommentar på vejen, og den anden dag, var det for at fortælle mig, at hun har tildelt mig en Award: “The Versatile blogger”, hvilket jeg er taknemmelig for, og sætter stor pris på!
Mette blogger om sit liv, hendes fantastiske børn og hendes diagnose MS. Alt samme på www.oddparent.blogspot.com

Mette har et livssyn som vi andre godt kunne lære lidt af, og det smitter af når man læser med på hendes blog.
Så TAK Mette!!
Dog ved jeg ikke helt, om jeg kan leve op til kriterierne for denne award, da jeg ikke er sikker på, at jeg sender den videre lige nu og her. Jeg læser dagligt på mange fantastiske blogs, rigtig mange faktisk, og der er mange alsidige og fantastiske blogskribenter ude bag skærmene, og med ingen nævnt, er der heller ingen glemt. Jeg har mange gode veninder som også blogger, og det ville være nærliggende at nævne dem som det første, men det ville heller ikke være fair, at yde den form for nepotisme! I stedet vil jeg opfordre til, at dykke ned i min blogroll og lade jer inspirere og overvælde, af de mange fantastiske blogs som dagligt fylder mit hoved med inspiration!
Helt kedelig vil jeg dog ikke være, så hermed lidt fakta om mig selv, som i måske ikke vidste:
Jeg elsker musik, har en indre rockmusiker gemt i mig, favoritbandet er Queen, jeg kan synge røven ud af bukserne, og mit primære instrument violinen.
Jeg piller næse, alt for meget, men det er min last!
Jeg har enormt ringe selvværd og selvtillid, men jeg kæmper en kamp for at bygge begge dele op!
Jeg er, trods min dårlige selvtillid ufattelig dårlig til, at gemme mig i et selskab. Jeg er højtråbende, yderst bramfri og har begge ben solidt plantet på jorden, står ved mine holdninger og får dem ytret lidt for ofte.
Jeg er ordkløver i en grad der grænser til irreterende – ok jeg ER irreterende på det punkt.
Jeg drømmer om, at kunne leve af en kombination af at være kreativ og kunne bruge mine evner indenfor kommunikation, ok det er måske ikke nogen stor hemmelighed 😉
Jeg er hende den mærkelige, er altid blevet betegnet sådan, men er idet mindste kommet så langt med mig selv, at jeg nu kan sige, ok, men sådan er jeg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...