Vi bor jo så fantastisk idyllisk i det her gamle hus fra 40’erne, som på mange måder er charmerende, men på ingen måde en patriciavilla! Her er relativt lavt til loftet, vinduerne er fra 80’erne, lofterne ludet fyrtræ… Jeg kunne blive ved!

Det kan og skal blive godt, men indtil overskuddet på budgetten og energiekontoen er stort nok, er det indretningen af de nuværende lokaler der skal kigges på!
Sofaen er for stor og er sat til salg, men ingen synes at vil købe, stolen vil jeg have væk og ha en rokkestol eller lign i stedet, der skal altså ske noget, men der et heller ikke økonomi til det hele på én gang! Så til en start vil jeg fokusere på, lys og sofaborde! Jeg vil have mere lys, men helst ikke de trælse pendler, og sofabordet, her vil jeg gerne have noget ala indskudsborde, stilmæssigt gerne noget ala HAY, bare ikke prismæssigt!

Kan i ikke hjælpe med noget inspiration, hvad gør i andre??
Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...