Blev vækket af en glad og meget nasal datter, som er noget så nottet. For så at høre en lastbil med dagens første leverance, pind til vores nye terasse! 20 m2 i lærketræ, det bliver så skønt!

Så gik der blot tyve min, døren gik og ind kom posten med garn til mig! Det er da den fedeste start på weekenden! Bomuldsgarn, det har jeg ikke prøvet før, strikker stort set altid i uld og helst rasmilla! Men med forår og sommer om hjørnet, må jeg prøve noget nyt og knap så varmt, og de her farver skreg bare på mig. Jeg vil strikke en cardigan til klara, samt en kjole og et par veste, så skal nok også have bestilt mere garn. Dog tror jeg det bliver en anden slags bomuld næste gang, overvejer “Blomsterfrø” fra tante grøn!


Opskriften på vesten har jeg fundet her Silkeborg Uld fantastisk side, med mange smukke og gratis opskrifter.

Ellers bliver det en arbejdsweekend og jeg glæder mig som et lille barn! Vi skal igang med at male hus, og svigerfar kommer og graver indkørslen færdig, den er blevet udvidet og har fået et plateau, hvor der skal sættes noget stedsegrønt bunddække af en art! Klara syntes det var fedt at se bedstefar med gravemaskine igår, og trodsede sygdom for at klatre en tur på brændestablen!

Og så skal vi igang med at bygge terasse, hvis vejret tillader det! Jeg glæder mig! Det bliver en dejlig weekend!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...