Maskinen har knurret i eftermiddag! Klara var helt og aldeles brugt, efter en dag i børnehave, hvor jeg gik fra en datter der græd og skreg! Så vel hjemme igen, fik klara lov til at se tornerose, for Gud ved hvilken gang, og imens kunne jeg snige mig til maskinen, kun afbrudt af et par putte pauser!

Og hvilken skøn fornøjelse! Klara bestilte en nederdel, og jeg selv trængte til en reminder om årstidens der kommer, så det blev til er par sommerhatte!

Og HUSK det er på søndag, jeg trækker de to heldige vindere i give awayen, hvor der er strygestof og wallstickerfolie på spil, sponsoreret af www.papirogtapet.dk!


Kan i øvrigt anbefale at tage et kig på hjemmesiden!!! Nøj der er mange lækre sager!!! Jeg kunne købe mig fattig hvis jeg fik lov!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...