Ja det er godt nok ikke meget, jeg får opdateret bloggen i disse dage, og atter beklager jeg. Vi har været på farten i weekenden, og så har vi nydt det gode vejr til fulde, så mens Klara nyder en stund med nintendoen, så jeg lige mit snit til, at opdatere herinde.


Weekenden har budt på samvær med min familie, masser af solskin, strikketøj og hygge i haven. Der er atter sket en masse udenfor, med nyindkøb af 6 ton grus, fordeling af selvsamme, samt iskruning af 250 skruer i terassen – nu mangler der kun 500.

I julen var jeg umådeligt heldig og vandt et gavekort til Torben Thorhauge, en knalddygtig fotgraf i Randers, jeg var ovenud lykkelig, for vi har ikke fået taget ordentlige billeder af Klara, med undtagelse af mine amatørkundskaber bag et kamera, siden hun var 6 mdr. gammel. Så nu skulle det være. Jeg synes ikke det er nemt at vælge tøj, til sådan en lejlighed, men jeg endte med disse to sæt til Klara, hvor det mere neutrale matchede Kristians og mit tøj, vi fik nemlig også taget familiebilleder.

Så har Klara også fået gang i strikketøjet! Hun fik et gavekort til pandurohobby af min søster og nevø i fødselsdagsgave, FED ide, og Klara besluttede at hun gerne ville have en “Strikkelise” så hun også kunne lære at strikke. Trods hendes motoriske udfordringer, så er hun bare SÅ sej og moderen og moderes kreative hjerte er meget stolt!

Jeg selv er blevet færdig med min første model “Gustav”, den er strikket i alm 8 Bomuld fra hjertegarn, og var egentlig ret hurtigt færdig. Jeg lavede kun en smule om på opskriften, da der skulle lukkes af, da jeg ellers var bare for, at den blev for løs i halsen.

Som i kan se på billedet er jeg også allerede gået igang med den næste, denne er tiltænkt min dejlige nevø Magnus. Jeg trængte sådan til, at lave noget til ham og glæde hans mor. Hende kan i i øvrigt også finde her i blogland med bloggen Endnu en dag endnu en blog . Og nu må jeg også hellere rende igen, for min dejlige førnævnte svigerinde kommer på besøg inden alt for længe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...