Solskinnet er udenfor, og stilheden er på bloggen! Jeg ved det og jeg beklager…!
 Hende den skønne optager selvfølgelig en stor del af min tid, her et nyt billede af hende i nyklippet udgave! Smuk, dejlig og fuld af spilopper!
 I drivhuset er den første høst begyndt, at kigge frem, pluksalat, radiser og rucula. Jeg behøver vist ikke at fortælle, hvor meget jeg glæder mig til, at blive selvforsynene igen, med disse skønne sager.

Situationen er den, at foråret har ramt os! Himlen er blå og solen varmer mine kinder, blomstrene springer ud overalt, og de lyse timer er længere, der er positive energier til hele vores lille familie. Det betyder, at vi har trodset sygdom, som nu også involverer gemalen, og har været mere aktive end nogensinde før i vores have.

Men jeg lover jeg skal nok blive mere aktiv herinde, nu har jeg også internet igen efter kærkomment besøg af TDC tekniker idag, og dermed mulighed for at blogge fra mit nyindkøb – en lækker lille notebook, lige til at have med på farten, hvis jeg da ellers skulle nogen steder, men absolut et af de bedste køb i år.
Næst efter dagens bestilling af grus, som forhåbentlig bliver leveret i morgen. Her tænker de fleste – GRUS – nemlig ja, jeg er kvinde og jublende lykkelig for, at have bestilt 6 tons grus. Indtil nu har vores indkørsel bestået af en blanding af stabilgrus, sand og murbrokler, så med det jord vi nu har inddraget til indkørsel, og 6 tons hvide ærter – som blandingen så smukt hed, så tror jeg vi får en helt reel indkørsel at se på. Oven i hatten betyder det, at det tons sand der bliver slæbt ind hver uge, nu er fortid! Til gengæld forudser jeg mange fyldte lommer med småsten 😉
I de mange lyse timer, har vi haft besøg af mine dejlige svigerforældre, og der er blevet fældet og bygget i stor stil. Vi går faktisk weekenden i møde, med en næsten færdig terasse. Så bortset fra vi nok ikke får tid til, at sidde og nyde solen, så er det da skønt!
Om aftenen er det strikketøjet der bliver fundet frem, jeg har fundet ud af at der er ufatteligt mange smukke opskrifter, at finde hos Silkeborg uld. Jeg er igang med en vest ala Gustav derfra til Klara pt. og det skrider fremad.
Så bare lige et pip herfra, med et løfte om, at jeg nok snart skal se at få blogget lidt mere. Et par tankespind ligger i tænketanken, og simrer mens jeg blander ordende i mit hovede, og overvejer hvilke emner der skal tages op til revision.
pssst…. dette var faktisk mit indlæg nr 250 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...