For et stykke tid siden, sad jeg og surfede rundt i blogland, og faldt over den skønneste blog Mad med hjertet og der faldt jeg i svime over “Cheesecake brownie” jeg MÅTTE bare prøve!


Anledningen kom så nu, hvor klara fyldte 4 i mandags, og det skulle fejres i familiens skød idag. Og jeg må sige, at kagen lever op til dens omdømme! Den er formidable! Selv min lillebror, som absolut ikke kan lide cheesecake, spiste noget nær den kvarte kage! Kagen fik stor ros med sig, det var lidt fedt!

Klara havde bestilt chokolademuffins med frosting, og det skulle hun da selvfølgelig også have! Men de blev stort set ikke rørt, da den fabelagtige cheesecake brownie falder lidt tungt! Men så er det heldigt at oldemor bliver 79 idag, så kan vi tage kage med på fødselsdagsvisit i morgen!

Har sørme også fået brugt ovnen en del, idag ville det have været fedt hvis vores varmluft ikke var gået i stykker, men det blev til 2 plader gulerodsboller, 1 plade alm. Boller, 20 muffins og føromtalte cheesecake brownie! Oven i hatten så præsterede mig kære gemal lige, at koge og presse en rullepølse igår aftes og lave en omgang krydderfedt! Jo jo, vi har haft nok at se til!

Eneste forskel fra Lines lækre version, var at jeg brugte en portion af de frosne hjemmeavlede jordbær! Det var himmelsk at få en bid af den danske sommer, her en bidende kold forårsdag!

Nu sidder vi her, godt mætte og ser Tornerose for 2 gang idag, stadig uden lyst til at gå igang med aftensmaden, som i dagens anledning bliver en nem omgang pita med tun! Men her er da heldigvis allerede ryddet op, takket være assistance fra mine dejlige svigerforældre!

Alt i alt en dejlig dag faktisk!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...