Jeg er blevet besat af en søløve, som i sit indtog har valgt at medbringe tonsvis af snot, så jeg i kampen har set mig nødsaget til, at nedslagte en halv regnskov for, at kunne blæse indersiden af mit hoved ud hver andet minut!

Hvis ovenstående ikke gav mening, så er jeg på godt dansk blevet syg! Jeg er mørbanket og træt som et ondt år, og sygedage er bare ikke eksisterende i tilværelsen som  hjemmegående “Husmor anno 2010” 😉 Siden Klara blev født har jeg haft én reel sygedag, og det var mens vi var under udredning i Risskov, så gemalen var heldigvis med og kunne tage sig af klara, mens jeg sov dagen væk!

Tulleprutten har også “valgt” at blive mat i betrækket, hun har hovedpine og ondt i halsen, hvilket jo er træls, men energi niveauet passer heldigvis lidt mere til mit. Så vi har set film og leget med Lego Friends, som er blevet et kæmpe hit herhjemme!

Og igen igen et indlæg uden billede, hvilket er alt for ringe! Men jeg håber det bliver bedre fra weekenden af, jeg skal nemlig endelig have mig en ny computer!! Og med mulighed for, at blogge mere fra computer håber jeg det betyder: Bedre billeder, færre stavefejl og overskud til, at leve op til mit løfte til mig selv, om et ugentligt tankespind.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...