Jeg plejer ellers at hade mandage, men idag har på så mange måder været gennemført dejlig! Må der være flere af dem tak!

Klara har været til hjertescanning, og med undtagelse af en mindre defekt, i form af en inkomplet højresidig grenblok (fint ord ik), så blev hun frikendt!

BONK…. Hørte i det? Det var bare en bautasten der faldt fra mit tyngede hjerte!

Eftermiddagen er gået med hyggeligt besøg fra en skøn kvinde, som også er begavet med en skøn og unik datter med infantil autisme, som Klara! Tiden fløj godt nok hurtigt!

Gemalen og diktatoren gik på loftet for at arbejde, og jeg samlede mit forsømte strikketøj op! Endelig fik jeg mit første par strømper færdige! Yipeee…

De passer jo, sjovt nok, som fod i hose!

I min iver var jeg nær gået igang med nyt projekt, men traf et modent valg og hentede mit evighedsprojekt numero uno: min lavendula trøje! Den bliver strikket i den lækreste merinould, men har været igang i over et år! Pinligt! Men gråt garn, mønster der ikke varierer…. Arrhhhhh så meget andet lokker! Men jeg ved den bliver super lækker når først den er færdig!


Og ja! Fælles hobby herhjemme er haven! Det vi har er mildest takt naturgrund! Vi har brugt 4 år på at komme til bunds, og vi er langt fra færdige, men den begynder at tage form! inspiration til videre planer hebter vi mange steder fra, og igår hjembragte vi en hel årgang af behovsskabere fra kristians bedstemor!! Suk jeg drømmer!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...