Så nåede vi atter den dag på året, hvor folk finder morskab i at fingere skilsmisser, graviditeter og gedine lottogevinster.  Ha ha ha… jeg klasker mig selv på lårene og triller rundt på gulvet af grin.

Nej det gør jeg egentlig ikke 😉

Hvad er der blevet af de gode gamle aprilsnar jokes, hvor man virkelig tog folk med bukserne nede? Ja jeg burde ikke kritisere, men er måske bare mere til kvalitet fremfor kvantitet. På facebook er der idag utallige billeder af graviditetstests, statusændringer og flyttemeddelelser. Det er som om, det bare handler om at narre så mange som muligt.

Nå nok øffen over aprilsnarsspamming, med platte meldinger, men hvad er en god aprilsnar så?

Efter min mening, en hvor man virkelig tager folk med bukserne nede 😉 Ja egentlig er det jo ikke pænt at drille, men så længe det er kærligt ment 😉

Den bedste jeg til dato har lavet, var på min kære gemal. Han havde da han blev udlært fået, et ræderligt årskrus fra Holmegaard (tror jeg nok) det var kæmpe stort og absolut ikke i min mands smag, så han havde besluttet det skulle byttes. Vi boede på daværende tidspunkt hjemme hos min svigerfar, jeg var studerende og havde masser af tid hjemme, alt for god tid til at udtænke ideer, så den 1 april, mens Kristian var på arbejde, sneg jeg kruset op af kassen, svigerfar smadrede noget gammelt service, og det blev fyldt i kassen og kruset gemt godt væk.

Da Kristian kom hjem fra arbejde, spurgte han om jeg var klar til, at køre ind til byen så han kunne få byttet kruset. Jeg trådte frem med kassen i hænderne, og så dybt brødbetynget ud. Jeg er meget klodset normalt, så Kristian så ligbleg ud, da han så mit ansigtsudtryk, og tonede over i den grønlige nuance, da jeg rystede let med kassen og bare sagde “Undskyld”..

Svigerfar var nær faldet på halen af grin, Kristian ville jo ikke skælde ud, men var SÅ træt af situationen, indtil han fik kigget ned i kassen!

Det var en genial spøg, hvis du spørger mig! Hvad er din bedste aprilsnar?

Og inet indlæg uden billeder 😉 Så her er et af ældre dato af Klara, hvor hun er flad af grin 😀

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...