Symaskinen står stadig stille, med et lændehold er det ikke ligefrem fordi man længes lod at sidde på en hård stol i flere timer. Men jeg er virkelig blevet bidt af pindende for tiden, har gang i alt for mange projekter, og den anden dag modtog jeg en skøn pakke fra Island med garn til endnu er projekt!


Manden min har ønsket sig en sweater som bonderøvens, så det skal han da have! Alafosslopi er et relativt dyrt men lækkert garn, men takket være min gode ven Google, fandt jeg shop icelandic, som er fra Island og dermed uden told! Selv med en hamper Porto på næsten 12 euro, shit Agnes, så var garnet inkl porto alligevel næsten halv pris i fht danske priser! Og ingen told fra Island!!

Det sart rosa på billedet er et lille hemmeligt projekt jeg har gang i!

Weekenden er gået med besøg fra min mor og spontan tur i Bilka hvor vi endte med, at købe et demo legehus til den nette sum af 200 kr! Diktatoren er lykkelig, endelig har hun fået sit eget domæne hvorfra hun kan styre verden og overtage universet!


I aften drager jeg sydpå, spændt og forventningsfuld overfor dagene der kommer! Jeg skal til den nationale autisme konference SIKON, det betyder to overnatninger hjemmefra, masser af viden, god mad og godt selskab fra min fantastiske veninde som også deltager!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...