Hvad du ønsker, skal du få?

Jeg håber godt nok det er sandt, for jeg har i den grad forelsket mig i en række bøger fra designeren Helga Isager, og med en fødselsdag lige om hjørnet kan i nok tænke jer, hvad der står på min ønskeseddel i år.

Mange strikkekyndige kender til hendes mor Marianne Isager, men jeg har kastet min kærlighed på hendes datters designs.  På Helga Isagers hjemmeside www.amimono.dk kan man se alle hendes smukke modeller, det enkle og rene snit, med detaljer man bare falder i svime over, jeg er forelsket. Det hele er så lækkert og så gennemført, og så skal man ikke ud og betale i tusinder af kroner for, at få hendes design i hænderne, for hun har været en skat og har udgivet ikke bare én men flere bøger, og endda til en overkommelig pris. Så er man ferm med pindende, så kan man iklæde sig Helga Isager design for egen hånd!

Jeg faldt i første omgang over hendes bog “The Bird collection” men så var der også lige “Home collection” og “Strikketøj” og “Knit collection” med flere… og jeg må bare eje dem! Bare billederne i bøgerne, de er så smukke og det hele er så gennemført.

Nb. billedet er lånt på www.amimono.dk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...