Vi er sprunget med på bølgen og har erhvervet os en iPad! Sikke en fantastisk lille ting! Diktatoren spiller løs, tegner og ser film! Vi træner ansigtsudtryk og styrer der hele med time timeren, så vi overholder tiden! Souschefen surfer og jubler med, og jeg har allerede lånt min første E-bog via e-reolen, så Hebjørg wasmo kan fylde mit sind, med sin bog “hundrede år”.

Men det er en dyr sag, så der skal passes på den. Vores smart cover er på vej, og det er lækkert, men måtte jo lave et sleeve til den også!


Det er quiltet og foret, så iPaden ligger trygt og godt! Meget tøset, lige noget for diktatoren og hendes mor!

Har i øvrigt selv købt min mors dags gave! Jep, flabet gjort af mig! Men diktatoren ved ikke bedre endnu og hendes far kommer altid i tanke om det i sidste øjeblik og køber atter en orchide… Så da jeg så Theresa Maria Jessings bog “Gavebogen” til spot pris på adlibris, måtte jeg bare eje den! Den er fantastisk med de smukke illustrationer af forfatteren selv og fantastiske ideer og opskrifter! Så tak til diktatoren for den og Og min nye roman som jeg glæder mig til at læse!


– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...