Igår havde vi besøg af et hold venner, til god mad og hygge! Menuen stod på pulled pork i italienske udine boller, hjemmelavet coleslaw og salat med spæde spinat blade, agurk, tomat og melon!

Mums!!

Jeg har dog noget med coleslaw, har faktisk aldrig kunne lide det. Men smagte det hos en veninde, hvor det gled ned og i sammenhæng med at vi lavede pulled pork herhjemme, i anden lejlighed, begav jeg mig ud i kunsten at lave det selv! Jeg har nu serveret det af to omgange for to forskellig non coleslaw spisere, med stor succes, så tænkte jeg at jeg ville smide opskriften!

1/2 – 1 hvidkåls hoved (afhængig af str)
5-6 mellemstore gulerødder

250-300 ml cremefraiche
4 spsk sandwich spread
1-2 tsk citron saft
1-2 tsk æblecidereddike
1-2 tsk sennep
1 tsk sukker
Salt
Peber

Hvidkål snittes fint på et mandolinjern eller finthakkes, og gulerødderne rives.

Dressingen røres sammen og smages til efter behag. Nogle vil have den mere sur, andre sødere, derfor angivelserne 1-2 (måske endda 3 afhængig af smag 😉 ) Nogen vælger at bruge alm Mayo, jeg synes det bliver for fed og smagen bliver bedre med spread.


Bon appetit og god weekend herfra

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...