Jeg har været mere kreativ på det seneste, end jeg måske har givet udtryk for. Men sådan er det jo når man kreerer i smug…

Jeg har deltaget i en kreativ sommerleg, hvor vi fik tildelt en person vi skulle være havenisser for, super hyggeligt, og meget sjovt at glæde andre på den måde.

Gaverne er udelt, og idag var det den store dag, halvårsdagen før jul, eller jul i juni som Ramasjang har skrålet om hele dagen, spændingen er udløst!

Jeg har kreeret lidt forskelligt til mor og børn. Til yngstepigen har jeg strikket en vest i ren silke, opskriften fandt jeg på undervejs. Lillesøster er til pomp deluxe stilen, det var med udgangspunkt heri den blev strikket.

Til storesøster blev det til en kjole, idet kjoler og leggins er det der hitter, i pigefarver med knald på.


Til mor blev der en taske, syet med inspiration i the wasp bag, men gad ikke bruge mønster (det gik endda) og en Bow clutch i imiteret skind, samt et par øreringe, som dog ikke er vist her!


Det har været så hyggeligt at være med, modtager er super glad. Og jeg selv er heldig med, at hele familien blev begavet med smukke hjemmestrikkede tørklæder til diktatoren og jeg, samt varme sokker til souschefen! Alt i alt må det siges at have været en god jul idag!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...