Igår havde vi besøg, et længe ventet besøg fra min kære norske fætter og hans dejlige familie, bestående af hans højgravide kæreste og deres to drenge. Det var fantastisk at se min fætter igen, og få lov til at møde hans familie!

Ja det var nemlig første gang vi så hans kære, og kun anden gang jeg mødte min fætter. Han har været godt gemt i de norske fjelde og jeg i det kolde dk! Men en sørgelig begivenhed som vores farmors begravelse bragte os sammen, og nu giver vi ikke slip igen! Men det er jo ikke bare sådan lige at stikke hovederne sammen, turen fra Bergen til Skive er ikke hverdagskost! Men ferien gik for deres vedkommende til Danmark i år, og dermed også en tur hjem til os! Det var skønt, bare alt for kort tid. Men vi er allerede igang med at undersøge hvornår og hvordan vi kan komme til Norge 😉

Min fætters smukke højgravide frue bærer på en lille dreng, som har forventer ankomst ultimo august, så jeg fløj til pindende og maskinen, hvilket resulterede i dette.


Sættet blev modtaget med glæde, så nu glæder jeg mig til den lille norske skovtrold kommer til verden, så vi kan se om det passer!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...