En gang om måneden står jeg og spejder, i længsel efter postbudet, eller rettere sagt indholdet af hans taske….

….Mit burda style magasin!


Min kære mand mener ikke jeg mangler flere mønstre, jeg mener ikke han ved, hvad han taler om 😉

Det er inspiration, det er kræs for mit kreative gen, en teaser der sætter gang i de små grå, som derved former ideer og giver skaberlyst!


Personligt ønsker jeg mig mest af alt bogen “Ny mønsterkonstruktion for kvinder” så jeg kan få lavet mine helt egne mønstre! Men trods jeg får den, for det gør jeg på et tidspunkt! Så er burda genialt i fht at få ideer og følge med i trenden!

Burda synes at være mere stilbevist og med på beatet, end de fleste andre magasiner jeg har prøvet. Målgruppen er perfekt afbalanceret, og jeg elsker deres artikler med et design, fra kendte, større designere fra catwalken. Derudover så er der fif og tips, samt hints til hvad designet gør godt for dig, feks fremhæver talje, giver smukke arme, skjuler bred mås osv. Genialt hvis du spørger mig!


Diktatoren nyder også at se med, som et slags bestillingskatalog, hvor hun dikterer hvilke projekter husmoderen nu skal igang med!


– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...