Sommeren har været fordi os, og det er blevet nydt i stor stil! Men det var ligesom om, den kom lidt bag på os alle, så sommergarderoben var jo på ingen måde klar, men vi håber på et snarligt gensyn herhjemme.

Designet til sommergarderoben ankom med posten i forgårs, 3 vintage mønstre fra butterick, i ægte 50’er stil, lige noget for os kvindfolk som har lid til gården og gaden.

Jeg har ført gjort op med det nyvundne glæde for det Androgyne look og trods retro er in, vil jeg hellere være lidt bagefter og holde fast i den “sunde” mode, som jeg oplevede hele den her “Mad Men” bølge som værende. Men det er som om 50’er snittende er lidt på vej ud igen, for de mere forløse, lige op og ned snit, som vi så i det efterfølgende årti. Men jeg hænger fast, var vist aldrig kommet igang, så en af de førstkomne dage, har jeg en date med maskinparken og så håber jeg på, at kunne fremvise et bud på min sommermode 2012.


– Posted using BlogPress from my iPad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...