Så ramte vi sådan en periode igen, hvor stilheden har ramt bloggen! Det er som sådan ikke med vilje, jeg har masser af ideer til indlæg, men det er som om tiden har været imod mig!

Men nu sidder vi her på træterassen, solen bager mig i nakken og diktatoren er ved at indtage nok et stykke vandmelon, mens hun fodrer hunden med resterne af det hun har fortærret! Hun er hjemme fra børnehave i denne uge, med nakken fuld af børnesår, eller anden infektiøs tilstand, som lægen sagde. Det er nu heller ikke nemt at bedømme på to meters afstand, hvilket var hvad diktatoren anså som passende hos den nye læge.

Men hun nyder at være hjemme, og jeg nyder at have hende hjemme. Her er en anden ro, når vi kan køre i vores eget tempo, og dagsskema. Det gør det heller ikke ringere, at det er som om sommeren har fundet os, bare for en stund! Og vi nyder det!


Elsker virkelig at bo som vi gør! Gøgen kukker, solsorten synger, skovduerne bakser med vingerne, og jeg kan høre søde grin fra hende den bette, som er stukket af mod hestene for at fodre dem med en håndfuld kløver og græs, som hun har plukket i frugthaven!

Én bil har passeret ude ved vejen den sidste halve time, og alt ånder bare fred og idyl, på en måde som var det revet ud fra en roman!

Jeg elsker det!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...