Som de faste læsere nok har bemærket, har der mildest talt været stille på bloggen. Overskuddet herhjemme har været minimalt, og det der har været er postet i, at få hverdagen med diktatoren og souschefen til, at hænge sammen.

Dolly partons tvillinger er flyttet ind, kvalmen er styg døgnet rundt og bugen svulmer… jo jo den er god nok… Jeg skal være Mor igen! Eller Rettere sagt VI skal være forældre igen, souschefen har da også haft en hvis rolle i det her.

Der var mange ting der skulle falde på plads og i hak, lysten har været der længe, men med alle mine skavanker, og diktatorens liste af diagnoser, som vi første skulle finde frem til, og ikke mindst få ro på, lå det altså ikke i kortene med tilblivelsen sf pseudotvillinger.

Men pyt skidt, om alt går vel bliver vi forældre igen i starten af februar måned, og nøj hvor vi glæder, duften af baby, det første smil, klukkende babylatter, de spæde små skridt, de første ord… Og denne gang med Klara også, til at dele hele oplevelsen, at se hende blive storesøster… V bliver En familie på 4 <3

Første scanning er overstået i for en tre uger siden, vi så et stærkt blinkede hjerte og en fin lille klump, samt en meget fyldt blære. Terminen er sat og om 14 dage kan vi begive os mod Viborg og så står den på nakkefoldsscanning.

Mange vælger at vente med at offentliggøre nyheden til herefter, det er mest sikkert. Én ting har jeg dog lært om livet, intet er sikkert! Og hvorfor skjule en glædelig nyhed, når man kan dele glæden i stedet? Går det galt, så vil jeg være taknemmelig for, at have min familie og venners støtte…

Så jo vi skal være forældre igen! Og så snart kvalmen og trætheden letter lidt mere, lover jeg at der nok skal komme lidt mere liv på bloggen igen!


Fandt i øvrigt lige et par babybilleder af diktatoren, og hold nu op hvor er tiden bare gået stærkt, fra min mørkhårede lille baby til min blonde diktator!– using BlogPress from my iPad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...