Endnu et emne i relation til den voksende mave… så er du advaret!

Jeg har vundet i bloglotteriet, når det kommer til emnemateriale, jeg kan nemlig skrive om mit liv som husmor på godt og ondt…. tænk hvis en modeblog i den grad blev spammet af graviditetsrelaterede emner… “Sidste nyt på bloggen, hvordan man påklæder en flodhest smartest”…

Ja maven vokser godt til, føler mig lidt som en flodhest, og måtte da også minde mig selv om igår, at når jeg tanker skal jeg altså ikke parkere så umådeligt tæt på standeren! Det er simpelthen for pinligt når maven ikke kan møffes ud af bildøren…

Jeg har idag hørt den skønneste lyd, som i den grad gør tilværelsen som kvalmeramt flodhest, med hang til sure ting, livet værd at leve! Jeg har hørt futtoget… jer som ikke har børn tænker, at det nu er slået totalt klik for mig, derfor oversætter jeg fra mama to be sprog til dansk – hjertelyd!

Et eller andet i mit liv, har gjort at jeg lider af kronisk angst for at miste… det er måske ikke lige den fedeste del af “Se mit liv” men ikke desto mindre, er det et faktum og en del af hvem jeg er. Jeg arbejder med det, og en del af det at håndtere angsten er for mig, når jeg ikke kan styre den, at gøre noget ved den. I fht. denne graviditet har det betydet, at jeg sendte en bestilling afsted mod England, og modtog derfor idag min helt egen private Doptone, ala den jordmoderen bruger!

Og hvilken fantastisk investering det er…

Selvom jeg allerede mærker blide puf, og fra igår aftes også rigtige spark, så er der ikke noget der hedder rationalitet når det kommer til angst, så at høre futtoget tøffe lystigt afsted, det var tårefremkaldende og latterbringende. Og ikke nok med, at det kan give mig ro, så er det da også fantastisk at kunne dele oplevelsen, med både souschefen og diktatoren!

Diktatoren har haft fridag idag, ikke planlagt, men mere “Far kom IGEN til, at køre på arbejde med autostolen spændt fast i SIN bil” så der stod vi pakket og klar, med madpakke og rygsæk og gloede ind på et tomt bagsæde…. Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget! Diktatoren trængte vist til ro, og det har hun fået lov til… dvs. hun har indtaget en kvart pakke cherios og set usansynligt store mængder af Disney Junior – og hun har nydt det! Ingen hyberaktivitet, ingen ticks, ingen manerismer, eller repetetive bevægelser… bare RO!

Nu her vil jeg samle mit kvalmeramte flodheste korpus op fra sofaen, og gå ud og lave mad! Menuen står på en gedigen omgang stegt flæsk med persillesovs og nye kartofler!

Bare fordi de sidste to indlæg har været billedløse, får i hermed det sidste nye skud af undertegnede og dunken, taget 15+3 og ja jeg er dybt koncentreret og smiler ikke 😀

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...