Dette indlæg kræver absolut intet billede, for i ved hvad jeg taler om!

I har alle set dem, de lange behårede stængler, skrigende hvide efter en vinter indelukket i bukser, nu fremme i solen for at blænde os alle, og nederst er de, de berømte tennissokker, godt trukket op om læggen, i et forsøg på at bevare normalen!

STOP! Lad være, vil i ikke nok??

Herhjemme topper souschefen gerne looket med et par træsko! Jep! Shorts, ligblege og enormt behårede ben og så Patrick strømper trukket godt op på læggen og så ud i træsserne! Det er jo næsten, men kun næsten, skilsmissegrundlag!

Generelt virker det til, at de fleste mænd går langt mindre op i udseende end kvinder! Så hvorfor har vi kvindfolk så, så travlt med at stadse os ud, blot for at føle os overdressed når vi følges med de kære mænd i bare ben og tennissokker?

Der er lige et stadie mellem ung og voksen, hvor det er drengene der bruger mest tid på badeværelset. Med to brødre er jeg glad for, at jeg havde spejl på værelset! Altså de mængder DAX og Axe de kunne bruge, og den tid det tog at lave anderøv i panden! Jøsses…..

Men det er en kort periode! Forinden ville ingen af dem i bad, lugten af teenager må have været styg i vores hus dengang! Og efter de begge er faldet til ro med deres respektive bedre halvdele, er det som om lugten af Axe har fortrængt sig, anderøven trimmes væk, nu hvor hårgrænsen overvejer en snarlig flytning, eller krøllerne får frit løb, og de er ikke mange meter fra, at vade den danske sommer tynd, iført shorts og tennissokker!

(mine brødre hader mig nu….)

Ak og ve… Sommeren sætter gang i mange tanker!

Jeg er tilbage på pinden, og har endda grebet pindende igen, kvalmen er knap så styg og overskuddet lidt større! Så mon ikke i hører mere fra mig nu?

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...