Kærlighed er af og til en prøvelse, nogle tror det er en dans på røde roser – de får sig et chok! Kærligheden er skøn, men det er også et fuldtidsarbejde, at holde liv i kærligheden, især som børnefamilie og i særdeleshed når livet generelt set er lidt mere kompleks!

Overdrivelse fremme forståelsen og der kan fremkomme ironi i dette indlæg…

Jeg er nok ikke den eneste husmoder, som sukkende har set romantiske film og skubbet lidt med albuen til gemalen og sendt dådyr øjne i håbet om at opleve bare en brøkdel af den romantik, som fremstilles i filmen, der med garanti er skrevet af en kærlighedshungrende yderst fantasifuld kvinde, uden viden om virkelighedens uromantiske realiteter.

Jeg er sikkert heller ikke den eneste, som efter de mere gelinde forsøg, har skåret det ud i pap, bøjet det i neon og serveret det i et gedigent møgfald af galoperende mundiarre, i frustration over den glanende opvask der stadig står, som absolut kan relateres til den manglende romantik, ømhed og kærtegn i hverdagen…

… Jo du har været der! 😉

Men lige forgæves har det været! Indtil igår hvor manden kommer hjem fra arbejde, møder mig i døren til badeværelset, med en stor omfavnelse og et intenst kys på halsen, med ordende:

“man skal røre ved hinanden hver dag”

I samme øjeblik ser jeg diktatoren gennem øjenkrogen, og der kommer et skvulp fra maven, jo vi har helt sikkert rørt hinanden mindst to gange, men hver dag…

Sig mig har han hørt efter?

Så skimter jeg avisen i hans venstre hånd! Ahhh… Deri ligger sandheden, på side gud ved hvad i 24 timer, står den ubønhørlige sandhed! Den sandhed som jeg på utallige måder har forsøgt frembragt, er nu kommet frem på lystavlen hos souschefen, og dermed er det en sandhed! Det samme gælder børneopdragelse, madlavning og nu også forhold!

Måske man skulle overveje at søge job som klummeskribent i 24 timer. Uanset er jeg glad for hende, der i ny og næ sender min mand stolt hjem, med de vise sten!

Jeg kan ikke altid følge med, Mandelogik er ikke min største force, men så længe vi nu er enige er det vel også det vigtigste!

Jeg får kys og kram i massevis, souschefen får fred og kys og kram! Så kan man vist ikke forlange mere!

Denne webshop sælger e-cigaretter til lave priser og i god kvalitet.

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...