Lillebrors ankomst betyder for mig, en lang liste af kreative ting der skal laves inden leveringsdatoen, som efter alt at dømme bliver medio januar. Samtidig skal storesøster jo ikke lide nød i mellemtiden, så jeg forudser hård hud på fingrene med alt det der skal strikkes, og trætte knæ af alt det der skal sys!

Jeg er gået igang med et svøb til lillebror, i en lækker chokoladebrun merino. Mønsteret er simpelt, men ser ud til at blive fint og så er det så så blødt så selv en bar babynumse ville kunne pakkes ind i det!


Listen er som sagt lang, og noget af det kan dog nok også nåes når lillebror er ankommet!

På listen over ting jeg vil lave er:

Strik

# Cardigan
# Djævlehue
# Strømper
# vanter

Sy

# Ammepudebetræk
# Sengerand
# Sengetøj
# Tæppe til autostolen
# Slyngevugge
# Betræk til sleebee
# Ny Mei tai
# Heldragter
# Body
# Bukser
# Suttesnor evt. Kombineret med hækle

Derudover skal tremmesengen nok males (hvis jeg får min vilje) Så skal stofbleerne farves, lyserød dur ikke til lillebror

Og så har jeg allerede fundet mit shoppegen som kommende drengemor frem!


Den kommende, og meget stolte, storesøster fandt body og heldragt hos Danefæ idag, heldragt bliver nok tøjet til hjem fra sygehuset, fars lille viking. Klara havde generelt meget travlt med at finde ting til “Min lillebror, for han bliver så sej” 🙂 så smelter man altså lidt!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...