Det var den tanke der ramte mig søndag, engang over middag, mens jeg kvalmeramt lå på langs i soveværelset og gloede på et lukket skab, fyldt til randen med stof, som bare venter! Og venter! Og venter!

Ja for kreativ er ikke det jeg har været mest, på det sidste. Men nu sniger efteråret sig ind på os, og den underskønne diva mangler en overgangsjakke, og jeg har kigget og kigget, men kunne ikke lige finde den det skulle være!

Men hov vendt! Jeg syr da bare lige en Jakke!

Så jeg slæbte mit svulmende korpus op fra sengen, fandt stof i skabet, fik manden til at sætte maskinparken på bordet, og et par timer senere var den klar!


Klar lilla babyfløjl, med stribet isoli som foer, rib i ærmer og hjemmelavet tittekanter som pynt.

Nu vil jeg ind og få lavet en synsprøve og bestille mine nye dame Edna briller!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...