…. Baby!

Og en yderst lækker en af slagsen!


Jeg var et nervevrag da jeg vågnede i morges, nu hvis scanningen idag viste noget unormalt, tænk nu hvis armene var faldet af, hjertet var bygget forkert eller, eller….

Men mine bekymringer blev gjort til skamme….

Vi fik afleveret diktatoren i tryg favn hos bedstemor, og drog mod Viborg med sommerfugle i maven. Vi skulle lige nå at tanke, og da vi kom frem var det selvfølgelig næsten umuligt at finde en p-plads! Vi fik dog henkastet bilen og for afsted.
Vi hastede op på afdelingen, men nogen havde danset fandango på min blære så mig ind og tisse som det første, da jeg kom ud stod en sygeplejeske og souschefen pænt og ventede, så ingen ventetid!

“ja du hopper bare op på briksen”

Det var lige på og hårdt! Og der lå baby og gumlede med munden med hænderne oppe ved ansigtet! <3

Alt blev scannet igennem og sikke en bette filur, drillesyg og egenrådig, det må man sige! Det var ikke nemt, men efter næsten 50 minutters scanning med indkaldelse af assistance, fik vi grønt lys! Alt var perfekt!

Jeg har sjældent hørt så mange “nååå” og “nuuuh” under en scanning, og det var fra sygeplejersken! Bebs var en besværlig men dejlig og perfekt Lækkermås, som ikke længere behøver at blive benævnt som lillebrøster eller “Den”, vi skal nemlig have en….

<3 LILLEBROR <3

Vi fik intet bevis på lige den del, pga samarbejdsvanskligheder mellem sygeplejerske og vicepræsidenten! Men begge der scannede så den lille gøj. Jeg forelsket i min lille trold! Han var så lækker, med den lækreste trutmund, som vi fik kigget godt på da der blev tjekket for hareskår! <3 Farmand var stolt og sagde køligt

“jamen det var jo det jeg havde bestilt” 😉

Så ind til Lægesamtale, eftersom jeg er lidt af et skravl med for højt blodtryk mm. Så det kræver lidt ekstra eftersyn mm. Og vi er heldigvis kommet i trygge hænder, hos en yderst sympatisk læge som formåede at give os ro i sindet, og skabe den tryghed omkring alt det her som vi behøver.

Vel hjemme hos bedstemor kunne vi overlevere nyheden om vicepræsident med vedhæng, til en meget stolt storesøster som krammende og kyssede maven. Som sidst gik turen ind til bedstemors scanner, og hun har nu en hel serie af billeder hængende af sin lillebror!

Jeg svæver lige nu, inter mindre, og det skal fejres med en af diktatorens livretter – frikdadeller med stuvet hvidkål!

Velbekomme og god aften derude!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...