For en måneds tid siden, lavede jeg et indlæg for Mamalicious om deres nye vinterkollektion for gravide. Der er mange must haves, i hvert fald hvis du spørger den gravide og ikke hendes husbond, i den kollektion, jeg sukker stadig efter den gule tunika, og overvejer om ikke jeg skal have den op til jul, eventuelt sammen med et par af de lækre high jeggins, og så lige et par pumps, man jo være ekstra pæn i julen, og som med så meget andet af Mamalicious’ tøj, så ville tunikaen også kunne bruges uden badebolden på maven, om ikke andet skjuler den vel fødselsdellen.

Jeg har dog været super heldig og har fået en lækker Daimy PU “skind”jakke derfra, så jeg kan holde mig varm her i efterårts bidende kulde, og den er så fed! Jeg måtte også sande, mens jeg gik ned igennem Århus i weekenden, at jeg oven i købet, synes at være med på moden, med mine ankelstøvler og “skind”jakke… ikke dårligt! Selv min mor, som jo ellers sværger til “Smarte” anorakker under graviditet, mente at jakken var SÅ fed, at jeg godt måtte glemme den. Især fordi at selvom man ikke er gravid, så sidder den stadig pænt.

Det er noget af det jeg synes er fedt ved Mamalicious, at de vægter design og mode og kombinerer det med komfort for den gravide, og samtidig designer tøjet, så der efterfølgende er mulighed for, at bruge tøjet. Især deres basistoppe, har jeg som tidligere nævnt, været ret glad for, og nu kommer vi til det sjove:

Mamalicious synes jeg skulle have lov til, at glæde nogle af mine læsere, og derfor har de sendt mig to heal toppe til foræring i denne giveaway.

 

Nu vil en del af mine læsere nok tænke, “Jeg er jo ikke gravid” men det skal ikke stoppe dig for, at deltage i denne giveaway. Disse toppe er simpelthen et must have i ens basis garderobe, uanset om man er gravid, ammer eller bare skal have en top indenunder. Disse toppe sidder simpelthen fantastisk, og føles så lækre at have på, så hvis du som mig altid har en top under blusen, så er disse et must have. Skulle der været et hankøn der har sneget sig forbi bloggen, så deltag alligevel, måske du har en kæreste eller veninde, ja måske endda en søster, som trænger til lidt forkælelse.

Jeg vil gerne glæde to læsere, så de heldige vindere får enten  – 1 sort  eller 1 hvid top.

 

Du får 1 lod ved at:

Synes godt om “En husmors bekendelser” på facebook (og gerne dele siden  er ikke et krav)

+

Lægge en kommentar her på indlægget (skriv gerne om du helst vil have sort eller hvid)

…..

Skulle du få en umanerlig lyst til, at sprede budskabet, lægge et link på din egen blog, dele på facebook eller ringe til din veninde og sige “Hey hør lige her” så siger jeg TAK! Men det giver ingen ekstra lodder.

…..

 

De heldige vindere trækkes den 28 november. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...