Det har i hvert fald været en fantastisk hjælp, for fortsat at kunne være kreativ!

Min mor og min mand har sammen forkælet mig, og jeg er så glad og taknemmlig! Ser i jeg havde lige klippet til den her elefanthue til Diktatoren, den skulle bare hurtigt igennem overlockeren, og så var den skid slået! Men hvad sker der så?

…..INTET!

Absolut nix og nada! Den lyste, jo vel, men det hjælper lige fedt når der ikke sker noget, når pedalen trykkes i bund!

Jeg var på grådens rand! Eller faktisk græd jeg! Jeg synes ikke lige der stod ny overlocker på budgettet, og den gamle var en brugt sag til 300 kr i indkøb, og den trængte hårdt til justeringer, ny gaffel og nu også en ny fod! Hvor meget kan det betale sig, at kaste efter den?!?

Men jeg tastede nummeret til Kjærgaard symaskiner i Hjørring, og undersøgte markedet og fik en super god pris, på en pfaff 4852 coverlock med overlock, brugt men med to års garanti, og Totalt blærerøvsmaskine i forhold til min udslidte Eva Royal! Og så matcher den min pfaff Expression 2.0 – det er jo vigtigt 😉

Blev enig med souschefen om, at det var min julegave i år, med en god portion forkælelse fra min Mor! <3

Idag kom fragtbilen så, med en skøn pakke! Og da diktatorens svømning var aflyst, har vi brugt hele dagen i laveste gear, hygget, set tv, spillet wii og jeg har syet! Først troede jeg aldrig jeg ville lære monstrummet at kende, men er så småt ved at få følingen!!

En kjole, en bluse og en hue! Så er den vist også prøvekørt!


Den kører som en drøm! Sømmen ligger så pænt, pænere end evaen nogen sinde har kunne præstere!

Her er vilddyret!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...