Jeg er kommet ind i et super godt flow med at strikke, og nyder det til fulde. Det giver mig virkelig en ro og en fantastisk følelse af at skabe noget. Selvom jeg er en levende rugemaskine som hvert minut er i færd med at lave noget så vildt, som et helt menneske, så er det af en eller anden mystisk grund bare ikke nok!

I hvert fald ikke for mit kreative gen! Så jeg tyr til pindende pt. Og har som sædvanlig gang i alt for mange projekter på en gang. Kristians islænder har kun ét ærme, mit tinas tørklæde mangler halvdelen af takkerne osv 😉

Men jeg strikker som vinden flyver og hvor lysten er, flyder energien! Pt. Er jeg hooked på kauni og regnbuekjolen tager form. Jeg mangler bare ensfarvet kauni til ærmer og bærestykket, og den grønne jeg fik med hjem duede ikke. Til gengæld er den perfekt til lillebror, så nu er jeg igang med en “Onkel Morfar”, en fantastisk hyggelig opskrift jeg fandt på en fantastisk blog Www.hverdagsjunkie.dk


Souschefen er ikke så glad for den grønne farve…… men det sr hans problem, da jeg har 200 gram, pga halv pris, og da det er den bløde kauni med 10% akryl og 90% uld, er den blød nok til baby brug. Så jeg havde egentlig også planer om et par bukser og måske en djævlehue…. Men indtil videre starter vi lige med en onkel morfar!

God weekend


– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...