Alle børnefamilier kender til det med, at stå i et supermarked med et barn som skriger, som ikke vil være med længere, som plager og tigger efter først det ene og så det andet, og hvis ikke det er barnet så er det manden. I guder hvor har souschefen bare ingen selvkontrol når klokken har slået 16 og blodsukkeret daler!

En ting er så, at have børn med i ulvetimen, men uanset tidspunkt på døgnet, har det siden dag ét været en pinsel for diktatoren, at være med i supermarkeder. Det er ikke plagen og tiggeri der generer os, men qua hendes autisme har hun det meget svært med lydende, lugtene og ikke mindst de mange mennesker der altid er i supermarkeder – forestil dig ingen filtre at have, være angst for andre mennesker, og så stå i kø med 5 fremmede mennesker! Hun har haft mangt en nedsmeltning midt i Kvickly, sendt dødstrusler efter gamle damer i køledisken og endda kørt sin børnevogn ind i en fremmed i ren frustration. Ak og ve, det er på ingen måde sjovt. Vi har prøvet alt hvad der står i vores magt, som de gode autistforældre, med forberedelse, visualisering, skærmning osv.

Så en dag faldt jeg over www.osuma.dk – og det har virkelig været vores redning, og Klara priser sig lykkelig hver gang kølebilen, med det nu velkendte logo, parkerer udenfor huset. Hun gemmer sig i tryghed på værelset, mens en af de flinke unge mænd pakker varene ud på mit køkkenbord.  Hun har gentagne gange givet udtryk for, hvor stor en lettelse det er, at hun ikke skal med ud i butikken, og mangler vi noget kommer det prompte:

“Mor det bestiller du bare på internettet”

Nemlig, hun har luret den! Og er man på farten er der også lavet en ny App, så man kan bestille sine dagligvarer direkte fra mobilen. Man kan bestille 24 timer i døgnet, og vælge mellem 2 forskellige leveringstidsrum hver dag.  Det bliver altså ikke meget nemmere, og der skal ikke råde tvivl om, hvor stor en lettelse det har været i vores hverdag.

Ingen poser, ingen emballage og ingenting der skal slæbes! Vi skal ikke bruge 1½ time hver mandag på at køre og handle. Man kan vitterlig sidde i sin sofa og bestille varerne online, og er man virkelig mageligt anlagt kan man blive siddende til varerne kommer næste dag, dog skal man lige lette måsen for at lukke op for buddet, som leverer dine varer direkte på køkkenbordet! Er man til lidt ekstra luksus, tilbyder de endda, at man kan få sine varer sat på plads i køleskabet!

Sådan – det bliver ikke meget nemmere!

Vi har været så positivt overrasket, og har faktisk handlet fast ved www.osuma.dk i to måneder nu. Vi får kvalitets varer, frisk mælk, frisk frugt og grønt, kød, vaskepulver, shampoo – jamen det er det hele. Vi undgår fordyrene ekstra varer, som ryger i kurven pga. souschefens dalende blodsukker, men får stadig gode tilbud hver uge. Man kan tjekke køleskabet mens man handler, og være sikker på at huske alt det der lige mangler, og man står aldrig i kassekøen med halvdelen af varerne på båndet, og kommer i tanke om, at man har glemt mælken.

Endnu en fordel er klart leveringsprisen! Det koster kun 29 kr. og skal man selv starte bilen og køre for det, er det begrænset hvor langt man når til den pris, især ikke når man som os bor langt væk fra alting.

Jeg har fået muligheden for, at give mine læsere muligheden for, at prøve at shoppe i et Online Supermarked uden leveringsomkostninger frem tilden 31/12 – 2012, du skal blot indtaste følgende rabatkode:   ZB4AYH

Fortæl endelig gerne om du har prøvet det, hvad er din erfaring? Herhjemme har det i hvert fald været en kæmpe lettelse.

 

www.osuma.dk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...