Jeg elsker at gå på genbrug, ikke fordi jeg går specielt meget op i vintage, eller bruger al min fritid på at forvandle lopper til guld…

…men jeg elsker stemningen! Elsker at kigge på bøger, gamle duge og sengetøj som måske kan forvandles til sommerkjoler til diktatoren, der er alverdens skønne ting og sager, blandt skrammel og gamle ting!

Idag havde jeg noget tid at slå ihjel, så jeg måtte ned og kigge, og der i bogafdelingen lå to klassikere og råbte på mig! 365 godnat historier, med illustrationer af Richard Scary, som den så ud dengang, og nok også lang tid før, jeg var barn. Og lidt bagved lå “Peters Jul”, en klassiker som intet barn bør være foruden! Dette en nogenlunde velholdt udgave fra 1959!! Jeg var solgt!


Det der med at bringe noget gammelt, ind i et nyt hjem er lidt hyggeligt. Jeg synes det giver sjæl, men uden at det behøver at være retro all over! Det er i små detaljer herhjemme. Sidst blev det til et par postkort fra den “gamle by” i Århus, med et par fede illustrationer, fra plakater fra dengang før verden gik af lave! De er sat i glas og ramme nu, og venter på at blive hængt op! Dog kommer der også lidt nyt til, senest mine kähler-wanna be lyshuse fra rema1000! De er da for hyggelige og spreder varme pt. Når mørket falder på!


Nu jeg tænker over det har jeg vist ikke rigtig vist mit hjem frem for alvor, men tror også det gør sig bedst i detaljer! Det er ikke til bo bedre – men det er hjem!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...