Jeg har tidligere lavet et indlæg for Mamalicious og givet jer et sneak peak på deres kommende og nuværende kollektion, og dette er det næste i rækken, nu med fokus på julens og nytårets kollektion “Night Reflection“.
Som gravid føler man sig ikke altid synderligt sexet eller smuk for den sags skyld, der sidder måske nogle sylfider derude som forherliger graviditens charmer, men jeg er ikke en af dem.
Jeg føler mig efterhånden som en hvalros, i følge svigermor ligner jeg efterhånden også en 😉 Jeg vralter let og elefant og har efterhånden ikke set mine tæer i flere måneder. Jeg er i skrivende stund nået dertil i graviditeten, hvor jeg overvejer om jeg skal droppe, at få klippet tånegle og ansøge om optagelse i Guinnees rekordbog for verdens længste af slagsen, eller krybe til korset og trygle min mand om hjælp, for der er simpelthen bare for langt ned.
Så hvad så nu, når julen står for døren , med dertilhørende fester og selskaber, hvor man helst ikke vil ligne et overvægtigt havpattedyr med alt for meget skæg? Skal man opgive på forhånd og kaste håndklædet i ringen og iføre sig et dobbeltlagen og gå undercover hele december som svulmende luciabrud?
Nej vel?
Heldigvis synes jeg, som skrevet tidligere, at der er kommet så mange fine alternativer til smarte anorakker og imitationer af lunas telt, og Mamalicious har i den grad formået, med deres nyeste kollektion, at skabe et smart og sexet design, som virkelig understreger de feminine konturer på en positiv måde.
Mamalicious har skabt en smuk kollektion, med et bredt udvalg til brug ved årets julefrokoster, selskaber og ikke mindst nytårsaften. Farverne består primært af støvet rosa og creme blandet med luksuriøst sort og lidt sølv og pallietter her og der. Kollektionen lægger op til et komplet party outfit, som kan bruges til både jule månederne og nytår, men jeg synes absolut også der er elementer som kan genbruges senere hen, når man ammer og gerne vil skjule graviditetsdellerne.
Jeg er ikke så sylfide smuk gravid, som de modeller Mamalicious bruger, men det er ikke ensbetydende med, at jeg ikke ville kunne føle mig smuk.
Selvom jeg føler mig som en hvalros, er der nu bare noget over den her struttende mave! Det symboliserer liv, og det i sig selv er da smukt!
Og hvis man så vrider sig ned i en af de smukke outfits fra Mamalicious, som understreger maven og formerne, mon ikke jeg så ender med at føle mig som en smuk hvalros?
Mine favortitter fra kollektionen må helt klart være disse – hvad er dine?

Mamalicious.dk

Mamalicious.dk

Mamalicious.dk

Du kan finde hele kollektionen og købet tøjet online hos www.mamalicious.dk

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...