Der bliver julet overalt, også i diktatorens børnehave! Her har man Nissen Julius, som på skift kommer med børnene hjem, en vældig hyggelig tradition. Med sig har en en kurv, lidt halm og en bog til at skrive om de oplevelser Julius har haft!

Klara mener dog det er lidt for spartansk for en nisse af den rang, som han i hendes øjne har, så den sidste uge har hun dagligt mindet os om, at Nissen altså skal have frisk halm herhjemme og i øvrigt måtte jeg da også godt lige sy en dyne og en pude til ham! Det var jo frygtelig synd, at han mangler begge dele!

I bund og grund tror jeg hendes plan er, at han i nat skal sove så godt, at han ikke orker at stå op og lave nissestreger – men en nisse er vel altid klar på løjer! 😉

Man er vel ingen sand husmor på landet, hvis ikke man lige kan smække sådan et sæt sammen, så som ønsket har Nissen nu sit eget julesengetøj!


Og diktatoren er ualmindeligt lykkelig for, at det nu endelig er hendes tur, til at hygge med Julius. Lige nu ser de Alice i eventyrland, og holder theselskab med barbiedukkerne, klara har serveret honningthe og nogle af de småkager de idag bagte i børnehaven.


Jeg selv sidder med fødderne oppe og drikker the i rå mængder i håb om en hvis vanddrivende effekt, mens jeg nyder lillebrors puffen og møffen rundt.

– Posted using BlogPress from
my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...