Glædelig jul!!

Vi er nu på den anden side af juleaften, freden har sænket sæt og rundt omkring mig summer lyden af de mennesker jeg elsker! Min kære datter og mand der spiller iPad, nevøen og niecen leger længere nede i huset, min søster hjælper forældrene med at forberede brunchen…

… Og jeg ligger som en strandet hval i sofaen, og nyder roen.

Jeg var lidt i et dilemma omkring jul og så beklædning, for selvom det er den nærmeste familie, så var tanken om at danse julen ind iført et lagen og Joggingbukser bare ikke lige min drøm.

Men så er jeg en heldig pige, som i tidlig julegave modtog den fedeste jakke og en shapewear top fra mamalicious.dk fra deres winter collection.

Shapewear toppen bliver dog gemt til graviditetsdellerne skal strammes ind, men julen indtog jeg i fineste stil i Moby Dick bling bling style!


Jeg siger mange tak til mamalicious, og skulle der stå nogen som tænker “yes jeg vil også være palliet klædt hval” så tænker jeg den stadig kan fåes hos mammalicious, enten online eller hos en af deres forhandlere!

Glædelig jul herfra

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...