Lige nu befinder jeg mig i en lyksalig tilstand også kendt som barselsboblen, og trods hverdagen med børnehave og vasketøj er startet for alvor, så er boblen ikke bristet endnu!

Vicepræsidenten synes at trives vel i vores lille familie. Han er kommet med en velsignet ro over sig, det er som om alt går i stå, når han ligger stille og indtager verden med sine store blå øjne! Han har bragt megen glæde og lykke med sig og har fuldendt vores lille familie.

Den stolte storesøster har taget det over al forventning! Hun har bevist, at selvom man er autist og generelt ikke nærer den store empati og omsorgsfølelse, så har selv den hårdeste diktator et blødt punkt. For hende er det Vicepræsidenten, som får både kys og kram, og hun beder stolt om at få lov til, at holde ham. Vores super seje superstjerne!

Jeg har det væsentlig bedre, men har stadig for meget væske i kroppen til, at strikke og for ondt i arret til, at sidde ved symaskinen, så der sker intet på den kreative front. Men jeg kan vise billeder af de to smukkeste og mest fantastiske ting, jeg har skabt i mit liv – mine børn!


– Posted using BlogPress from my iPad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...