Lejekontrakten på vicepræsidentens 1 værelses, med spa og ingen udsigt er opsagt! Dagene som gravid er talte, faktisk kan de tælles på meget få fingre, og her fem minutter i lukketid breder panikken sig!

Dels er jeg gået i redebygger mode i stor stil, alt skal være på plads nu. Souschefen sagde grinende, at var jeg en kanin ville jeg plumse alt pelsen af min mave lige nu, for at bygge rede!

Jeg kan bare godt lide at have styr på tingene!

Dels panikker jeg også over det faktum, at souschefen er blevet ramt af “mandeinfluenza” dvs. Ikke den der flurerer blandt den almene befolkning, denne her er meget værre!!! Men værst er, at hvis ikke den er væk på dagen, så må han ikke komme med til kejsersnittet!

DET udløser panik, for hvad gør man så??

Mit kejsersnit er fremskyndet fordi jeg mildest talt ikke har det godt længere, mit hjerte vil ikke være med mere! Min egen jordemoder havde håbet det var fremskyndet til i forgårs faktisk, sådan står det til! Så jeg kan ikke bare lige sige, det udskyder vi lige skat! Risikoen og belastningen for mig er for høj 🙁

Så vores sidste weekend som en familie på tre, hvor vi skulle hygge og ordne de sidste ting, bliver vist uden aflastning til mig, og med souschefen i sengen.

God weekend folkens

Kh. Den trætte højgravide husmor


– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...