Så skete det endelig! Efter måneders venten, og mange komplikationer, i det der skulle være den søde ventetid, har vi fået belønningen i vores arme! Og det var det hele værd!

Den 14-01-13 kl. 13.27 blev vi forældre til vores lækre lille basse! En lang, tung og smuk dreng på 51 cm og 3230 gram – født 37+4!

Det er gået over al forventning, et planlagt kejsersnit er så absolut at foretrække fremfor det hyber akutte, med efterfølgende overnatning på intensiv. Den stemning der var på operationsstuen, roen, den overvældende følelse når det første spæde skrig lyder! Tiden efterfølgende på fødegangen, med servering med flag! Der blev virkelig holdt fødselsdag!

Den stolte storesøster – aka diktatoren er meget stolt, hun elsker sin lillebror, omend han skriger lige vel meget til hendes smag! Hun synes han er nuttet og helt tomatrød 😀

Hun er dog savnet, jeg har i skrivende stund ikke set hende siden mandag aften, idet hun igår fik feber og ømhed i kroppen. Så hun og souschefen måtte blive hjemme, og så måtte jeg holde skansen alene på sygehuset.

Men så er det heldigt at jeg har det så godt som jeg har! Man skulle ikke tro det, efter et indgreb af den kaliber, men jeg har det bedre end jeg har haft det længe, og det på trods af smerterne. Elefanterne på min brystkasse er endelig flyttet, synsforstyrrelserne er væk, hovedpine forsvundet sammen med trykken øverst i maven og utilpasheden! Blodtrykket er reguleret, ikke flere svingninger, og takykardi anfaldene er reduceret kraftigt! Jeg er lettet!

Tilbage står jeg med en fantastisk søn! Taknemmeligheden er stor, lykken er gjort, vores lille familie er fuldendt.

Mød Alfred – aka vicepræsidenten – vores søn.


– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...