Endelig blev jeg færdig! Trods en sovende finger og stadigt generende ødemer fik jeg færdiggjort diktatorens regnbuekjole. De læsere der har været med længe, kan måske huske at jeg har strikket en kjole magen til før. Denne er noget større og jeg har denne gang valgt at strikke underdelen i kauni og bærestykket og ærmer i alpaka. Her hænger den nyvasket…


Gennem det sidste stykke tid af min graviditet, kunne jeg ikke hverken strikke eller sy. Det smertede mig virkelig at være så begrænset, de kreative udfoldelser måtte vige for massive ødemer og en ordre om max aflastning pga. en overbelastet krop og hjerte.

Men nu er jeg så småt igang igen, både med pindende og snart også maskinen. Tyl og organza er indkøbt til fastelavnskostume, og stof fundet til bukser til vicepræsidenten, som i øvrigt trives og vokser!


Billeder af diktatoren i kjolen følger! Pt. Hænger den stadig og tørrer.

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...