For et stykke tid siden, lavede jeg et indlæg om Osuma, en virksomhed der i samarbejde med Kvickly og Super Brugsen, tilbyder nem adgang til dine indkøb. Køb ind online og få varene leveret på dit køkkenbord – endda samme dag, hvis du bestiller rettidigt, så bliver det ikke nemmere.

Hos osuma.dk behøver du ikke engang tænde computeren, det eneste du behøver er en smartphone, og så er du kørende. Dvs. I toget på vej til arbejde, eller til svigermors 60 års fødselsdag, kan du lige finde telefonen frem og bestille dine varer, så de er leveret når du er hjemme igen. Det er da smart!

Jeg gik bare ind i AppStore, og fandt osuma.dk


Indtastede mit postnummer


Og så var det blot at vælge varerne jeg manglede og lægge dem i kurven! Hurtigt og nemt!


Jeg har endnu ikke oplevet, at mangle nogle varer. Alt fra mælk til bleer, kioskvarer og rengøringsmidler. Udvalget af økologiske varer er stort, der er altid gode tilbud og selv specialiteter er der et ok udvalg af . Er der noget man synes der mangler kontakter man nemt osuma.dk og foreslår varen, er man heldig tager de den i sortiment.

Vi nyder fortsat godt af, at handle hos osuma, det har vi efterhånden gjort i mange måneder, og med to små børn i huset, er det virkelig en lettelse i hverdagen, at vi ikke partout skal deltage i det store indkøbs maraton i ulvetimen.

– dette indlæg er sponsoreret

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...